Alvázvédelem

Az évek folyamán megsérülhet a karosszéria alvázvédelme valamilyen mechanikai behatás miatt. Ilyen lehet a karosszériára pattanó kavics, a magas fű, gallyak, esetleg útpadka parkolásnál. Ekkor a karosszérián átrozsdásodási folyamat kezd elindulni, ami utána nem állítható meg.

Kulcsszó: megelőzés

Hozza be autóját a Hétvezér Autószervizbe egy alvázvédelemre. A gépkocsi védőburkolatainak leszerelése és az alsó részek tisztítása, rozsdapassziválása után Dinitrol alvázvédővel vonjuk be gépkocsijának alvázát, alsó részét. Ez megakadályozza hogy idő előtt korrózió keletkezzen a karosszéria bevont részén.

Az alvázvédelem kiegészítője az üregvédelem

A kocsit 3-4 éves korában érdemes egy karosszéria átvizsgálásra behozni. Ilyenkor a nehezen elérhető részeit is bevonjuk egy speciális üregvédő viasszal, amely meggátolja az átrozsdásodás elindulását.

Az általunk használt üregvédő anyag szinte életre kel. Két lemez találkozásánál – ahol a leggyakoribb a rozsdásodás kialakulása,- 24 óra alatt függőleges irányban is képes 2,5-3 centimétert „kúszni” a két anyag között. Gondoljon bele, hogyan tudna két egymáshoz szorosan illeszkedő lemez közé festéket juttatni egy zárt üreges részben? A megoldás nálunk van és autójára vár!

A leghatásosabb az alvázvédelem és az üregvédelem együttes alkalmazása.

Az alvázvédelemről és munkáinkkal Facebook csoportunkban ismerkedhetsz meg bővebben: https://www.facebook.com/groups/566950267688279

Festékleverődések, karcolások

Legtöbbször a kisebb autófényezési lakk hibák javítására is gazdaságos megoldással tudunk szolgálni, ha még idejébe felkeres bennünket. ”Olyan ez, mint a fogorvoshoz járás.” Szeretjük, vagy nem, ha óvni szeretnénk fogainkat sajnos meg kell jelenni a vizsgálaton, vagy marad a protézis!

Érdemes 6 havonta felkeresnie szervizünket, ahol átvizsgáljuk autója karosszériáját és javaslatot teszünk a legmegfelelőbb és gazdaságosabb megoldásra.

Időpont egyeztetéshez hívja szervizünket
az 52/555-455 telefonszámon